Termékek

A világ legjobb technológiáit szakértelmünkkel ötvözve a legtöbbet hozhatja ki adataiból.

fedezze fel ön is!

MicroStrategy

Egy igazán teljes vállalati üzleti intelligencia megoldás: személyre szabott alkalmazások minden felhasználónak, bármely eszközön. Könnyen használható, gyors önkiszolgáló elemzések, kivételes skálázhatóság és adatbiztonság. Páratlan adathozzáférés és skálázható, központosított adminisztráció. Telepíthető helyben vagy a felhőben.

Jedox

Egyetlen egységes megoldás az üzleti döntésekhez: tervezés, elemzés, jelentéskészítés és dashboardok. Innovatív, újszerű GPU Big-Data gyorsítási technológia, Microsoft Office integráció, nagy sebességű elemzések, mobilitás és Cloud. Rugalmas licencelési modell gyors beüzemeléssel és alacsony üzemeltetési költségekkel.

Visual Crossing

Egy teljes, intuitív és skálázható térképes megoldás üzleti felhasználók számára. Olyan térképeket hozhat létre, melyekkel növelheti üzleti elemzései hatékonyságát. Microsoft Excel, SAP Lumira és Design Studio és MicroStrategy integráció. A Visual Crossing segítségével könnyedén beazonosíthat földrajzi trendeket, mellyel pénzt takaríthat meg és növelheti profitabilitását.

Szakmai tapasztalatunkat
üzleti döntései szolgálatába állítjuk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?