Oktatás

Megmutatjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet az Önnek szállított BI-megoldásból.
Jelentkezzen Ön is aktuális oktatásunkra

Hamarosan...

Amikor tudást adunk át, a jövőt építjük.

Mindent elkövetünk, hogy az utánunk érkező generáció is pontosan értse és hatékonyan használja a legfejlettebb technológiákat.

OKTATÁSI TEMATIKA

Magas szintű üzleti tapasztalattal és informatikai tudással rendelkező tanácsadó cégünk a MicroStrategy, Jedox, Visual Crossing és Exasol partnereként végez a termékekhez kapcsolódó oktatási tevékenységet.

Az oktatást többéves implementációs és oktatói tapasztalattal rendelkező tanácsadóink tartják, akik nem csak az eszközök kezelését, hanem az új technológiából fakadó megközelítésbeli finomságokat, illetve konkrét gyakorlati projekt-tapasztalataikat is megosztják a hallgatókkal, az elméleti tananyag előadása mellett.

Oktatási tematikánkat úgy állítottuk össze, hogy a kezdőtől a haladóig az adminisztrátoroktól a projektvezetőkig mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A végfelhasználók számára különböző tematika alapján tervezünk oktatást fél-egy napos, intenzív, oktatós-iskolapados módszerrel, sok gyakorlással kiegészített workshop formájában. Továbbá lehetőség van cégspecifikus, egyéni igényekhez igazodó oktatások megtartására is.

bixpert, személyre szabott oktatás

Személyre szabott

Munkatársaink bemutatják az Ön igényei alapján összeállított rendszert, és folyamatos rendelkezésre állással segítenek annak bevezetésében.

Oktatás szakértőktől

Szakértőktől

20 éves iparági tapasztalatával a Bixpert az épített rendszer minden üzleti területet érintő elemével kapcsolatosan képes támogatást nyújtani.
A szoftverek elméleti és gyakorlati működésével, illetve használatával kapcsolatosan a Bixpert megfelelő háttértudást biztosít ügyfelei számára

Elmélet és gyakorlat

A szoftverek elméleti és gyakorlati működésével, illetve használatával kapcsolatosan a Bixpert megfelelő háttértudást biztosít ügyfelei számára.

Szakmai tapasztalatunkat
üzleti döntései szolgálatába állítjuk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?