Az ügyfélélmény és a megbízhatóság terén magasan vezet a Jedox!

Kiváló eredményeket ért el a Jedox a Dresner Advisory Services független elemzőcég által készített, Wisdom of Crowds® Enterprise Performance Management Market Study című tanulmány adatai szerint az ügyfélélmény és a megbízhatóság kategóriákban. A vállalati teljesítménymenedzsment (EPM) piacára fókuszáló kutatást immár 8. alkalommal végezték el, a Jedox pedig most is tarolt.

A Wisdom of Crowds® Enterprise Performance Management Market Study egy hiánypótló munka, ami átfogó képet ad a felhasználói trendekről, attitűdökről, a piacon megfigyelhető folyamatokról. A tanulmányban 17 EPM terméket vizsgáltak meg 33 szempont alapján. Olyan perspektívákból tekinthetünk rá erre a területre, melyek új megközelítéseket hoznak. Ennek szellemében a kategóriarendszerek között helyet kapott a földrajzi elhelyezkedés, az iparág és a szervezet mérete is.

Az idei évben a Jedox az ügyfélélmény tekintetében kimagaslóan teljesített, az élre tört. Hasonlóan értékelték a válaszadók a szoftvert a megbízhatóság alapján is. Az eredmények rámutattak arra, hogy a Jedox-nak az ügyfelek bizalmat szavaznak. Ennek hátterében állhat, hogy az ügyfélkezelés, az értékesítés, az üzleti igények felmérése és az eladást követő nyomonkövetés profi és gördülékeny módon történik a Jedoxnál.

A Jedox egyébként nem először ért el kiemelkedő eredményt ezen a felmérésen. 2021-ben és 2020-ban is az ideihez hasonlósan az ügyfélélmény és a megbízhatóság területein tarolt, és a legjobb kategóriában került az integrációs lehetőségek és a tanácsadás alapján is.

A Wisdom of Crowds® Enterprise Performance Management Market Study kitér arra, hogy milyen EPM trendek figyelhetők meg a piacon és mit tartanak a cégek a legfontosabbnak a bevezetéssel, beszerzéssel, tervezéssel, használattal kapcsolatban. A tanulmányban szó esik a COVID-19 hatásairól és a mesterséges intelligencia ágazati alkalmazásáról is.

A tanulmány az alábbi linken tölthető le.

A Jedox lényegesen leegyszerűsíti az elemzést, a tervezést és a jelentéskészítést egy cég életében. A vállalati teljesítménymenedzsmentet és az üzleti intelligencia eszköztárát gyúrja össze egyetlen integrált EPM platformmá.
 
Ismerd meg a Bixpert által forgalmazott Jedox-ot.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2022 Bixpert. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról és termékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére a BI-t érintő kérdéseiben!

Mi iránt érdeklődik?